Rondje Stadseiland

Rondje Stadseiland is een wandel-, hardloop- en skeelerevenement in Utrecht, op het stadseiland. In 2022 vond de tweede editie plaats op zondag 11 september. De datum voor 2023 is nog niet bekend. Daag jezelf, je collega’s of je vrienden uit om mee te doen!

Hardlopen

De hardlooponderdelen bij Rondje Stadseiland zijn echte wedstrijdafstanden met tijdwaarneming. Voor je kinderen is er een kidsrun van 1 km. Als volwassene heb je de keuze uit afstanden van 5 km, 10 km of 10 Engelse mijl (ruim 16 km).

Wandeltocht

Ook als wandelaar kun je je hart ophalen. Nu ook met afstanden voor de echte ervaren wandelaar waarbij de routes richting het groene hart richting de Lekdijk voeren. Onderweg zorgen we voor stempelposten, muziek en vertier. Je hebt de keuze uit afstanden van 10, 15, 20 of zelfs 25 km.

Kies jouw hardloopuitdaging

Je hebt de keuze uit 5 km, 10 km en 10 mijl. 

INSCHRIJVEN

Kies jouw wandelafstand

Ga jij voor de 10, 15, 20 of 25 km?

INSCHRIJVEN

Niets missen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte rondom Rondje Stadseiland.

AANMELDEN

ONZE PARTNERS

Aangesloten bij U-pas
De U-pas is een gratis pas voor mensen met een laag inkomen in Utrecht, De Bilt, Houten, IJsselstein en Stichtse Vecht. Met de U-pas kan het hele gezin meedoen aan sportieve en culturele activiteiten en krijg je korting bij o.a. musea, bioscopen en toeristische attracties. Op iedere U-pas staat een persoonlijk tegoed dat je kunt besteden aan allerlei activiteiten, het U-pasjaar loopt van 1 juli tot en met 30 juni van het jaar daarop. Met een U-pas krijg je korting op jouw startbewijs voor Rondje Stadseiland, het overige bedrag kan je betalen van jouw U-pas tegoed. Stuur een mail met jouw gegevens en aan welke activiteit jij wil deelnemen naar info@rondje-stadseiland.nl.