Veel gestelde vragen

Bekijk hieronder de meest gestelde vragen rondom Rondje Stadseiland. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Ik heb geen bevestiging van mijn inschrijving ontvangen, sta ik wel ingeschreven?

Het komt wel eens voor dat een deelnemer na inschrijving geen bevestiging krijgt, maar wel gewoon ingeschreven is. Stuur even een mailtje naar info@rondje-stadseiland.nl zodat wij het voor je kunnen checken. Indien je ingeschreven staat, zorgen wij ervoor dat je alsnog het e-ticket ontvangt op het door jou opgegeven mailadres.

Ik ben mijn ticket kwijt. Wat moet ik nu doen?

Zoek in je mailbox naar “Rondje Stadseiland”. Kun je de mail alsnog niet vinden? Stuur dan een mailtje met jouw NAW gegevens naar info@rondje-stadseiland.nl. Wij zoeken de tickets voor je op en sturen ze opnieuw naar het door jouw opgegeven mailadres.

Ik wil me voor een andere afstand inschrijven. Kan ik dit nog aanpassen?

-Dit is geen enkel probleem. Stuur een mailtje naar info@rondje-stadseiland.nl zodat wij een nieuw ticket voor je kunnen aanmaken. Wil je in plaats van 10 km liever 5 km lopen? Dan krijg je het verschil in inschrijfgeld niet teruggestort. Heb je je ingeschreven voor 5 km, maar wil je liever 10 km lopen? Dan vragen we je om het verschil in inschrijfgeld over te maken.

Ik ben vergeten mijn kortingscode te gebruiken. Kan dit nog?

Het is helaas niet mogelijk om met terugwerkende kracht je kortingscode nog in te dienen.

Is er een minimumleeftijd voor deelname?

Ja. Voor de veiligheid hanteren we onderstaande leeftijdsgrenzen.

Kidsrun 1,5 km: voor kinderen van 6 t/m 11 jaar.

Minimumleeftijd 5 km: 12 jaar

Minimumleeftijd 10 km: 14 jaar

Minimumleeftijd 10 mijl: 16 jaar

Minimumleeftijd skeelertoertochten: 14 jaar

Ik kan niet meer meedoen. Krijg ik mijn geld terug?

Heb je een annuleringsverzekering afgesloten tijdens je inschrijving? Dan verwijzen we je graag naar de pagina ‘Reglement‘. Hier staan de voorwaarden waar je aan moet voldoen om je geld terug te krijgen. Heb je geen annuleringsverzekering afgesloten? Dan is het niet mogelijk om je geld terug te krijgen. Wel kun je jouw ticket overdragen aan iemand anders. Stuur ons in dat geval wel even een mailtje.

Is een helm verplicht tijdens de skeelertoertocht?

Een helm is niet verplicht, maar we raden je wel aan om er een te dragen!
We adviseren je om zowel een helm als knie- en
elleboogbeschermers te dragen. Eventuele medische schade is nadrukkelijk je eigen risico. Bij het afdalen van bruggen en tunnels gelieve zeer voorzichtig en rustig af te dalen zodat we
ongelukken kunnen voorkomen.