Steun het goede doel

Doneer of laat je sponsoren!

Bij Rondje Stadseiland geven wij de deelnemers de mogelijkheid om een donatie te doen aan het goede doel. Afgelopen editie was dit het Prinses Máxima Centrum. We hebben een prachtige cheque t.w.v. €6.036,50 kunnen overhandigen. Dank aan alle deelnemers en donateurs die dit mogelijk hebben gemaakt!Dit jaar is Stichting Leergeld als goede doel verbonden aan Rondje Stadseiland.

Stichting Leergeld

In Nederland leeft 1 op de 12 kinderen in armoede. Deze kinderen kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn.

Wat doet Stichting Leergeld?

Kinderen weer laten meedoen! Kinderen gaan sporten, krijgen muziekles of hebben schoolspullen nodig. Ook kunnen we vaak een (tweedehands) fiets of computer regelen als een kind die niet heeft. Allemaal normale levensbehoeften, waardoor kinderen zich kunnen ontplooien, ontwikkelen en meetellen. Daar is natuurlijk geld voor nodig. Tijdens je inschrijving voor Rondje Stadseiland kun je daarom een donatie doen aan Stichting Leergeld.