Steun het goede doel

Doneer of laat je sponsoren!

Bij Rondje Stadseiland geven wij de deelnemers de mogelijkheid om een donatie te doen aan het goede doel. Afgelopen editie was dit het Prinses Máxima Centrum. Samen hebben we een prachtig bedrag opgehaald: €6.036,50. Wij willen alle donateurs bedanken! 

Ik wil doneren!

Over het Prinses Máxima Centrum

Het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie is in mei 2018 geopend en behandelt vanaf dat moment alle kinderen met kanker uit heel Nederland en heeft als missie: Ieder kind met kanker genezen met optimale kwaliteit van leven.

In Nederland wordt jaarlijks bij ongeveer 600 kinderen de diagnose kanker gesteld en op dit moment overlijdt nog steeds 1 op de 4 kinderen aan deze vreselijke ziekte. Daarnaast heeft 75% van de kinderen die genezen, later in hun leven last van minimaal één late gezondheidsklacht als gevolg van de behandeling. Daarom hebben kinderen met kanker uiterst gespecialiseerde zorg nodig met behulp van de nieuwste technieken, waar zij hun leven lang profijt van zullen hebben. En dat is wat het Prinses Máxima Centrum biedt.
Door de bundeling van kennis en expertise van kinderoncologische zorg én research krijgt elk kind met kanker de beste behandeling op maat en nog belangrijker: een verhoogde kans op overleving. Help ook mee en draag direct bij aan de missie van het Prinses Máxima Centrum.