Hardlopen

Bij Rondje Stadseiland zijn er vier hardlooponderdelen: 5 km, 10 km, 10 Engelse mijl en een Kidsrun van 1 km. Van elke afstand worden de nummers 1, 2 en 3 bekendgemaakt en gehuldigd op het podium. 

Kidsrun

Speciaal voor kinderen t/m 11 jaar is er een kidsrun van 1 km. Ook bij de kidsrun maken we gebruik van tijdregistratie. Per kind mag er één ouder/begeleider meelopen (aanmelden is hiervoor niet nodig).

Tarieven

Tot en met 1 juli profiteer je van het Super Early Bird tarief. Dit staat gelijk aan €5,00 korting op jouw inschrijving voor de 5 km, 10 km of 10 Engelse Mijl.
De ticketprijs van de Kidsrun zal daarentegen gelijk blijven tot en met de sluiting van de online inschrijving.

U-pas

De U-pas is een gratis pas voor mensen met een laag inkomen in Utrecht, De Bilt, Houten, IJsselstein en Stichtse Vecht. Met de U-pas kan het hele gezin meedoen aan sportieve en culturele activiteiten en krijg je korting bij o.a. musea, bioscopen en toeristische attracties. Op iedere U-pas staat een persoonlijk tegoed dat je kunt besteden aan allerlei activiteiten, het U-pasjaar loopt van 1 juli tot en met 30 juni van het jaar daarop. Met een U-pas krijg je korting op jouw startbewijs voor Rondje Stadseiland, het overige bedrag kan je betalen van jouw U-pas tegoed. Stuur een mail met jouw gegevens en aan welke activiteit jij wil deelnemen naar info@rondje-stadseiland.nl.

Gepersonaliseerd startnummer 

Wil jij een gepersonaliseerd startnummer? Schrijf je dan in vóór donderdag 1 september 23.59 uur!