Wandeltochten

Rondje Stadseiland is een evenement voor iedereen. We beseffen maar al te goed dat skeeleren en hardlopen niet voor iedereen is weggelegd. Daarom hebben we ervoor gekozen om ook wandelonderdelen in het programma op te nemen.

Wandelen is een gezonde, laagdrempelige manier van bewegen. Voor ieder type wandelaar hebben we een mooie afstand in petto: of of je nou een fanatieke wandelaar bent of zo nu en dan een ommetje maakt. Ongeacht de gekozen afstand, geniet je onderweg van de gezellige sfeer, verzamel je stempels en is er van alles te zien en te beleven.

U-pas

De U-pas is een gratis pas voor mensen met een laag inkomen in Utrecht, De Bilt, Houten, IJsselstein en Stichtse Vecht. Met de U-pas kan het hele gezin meedoen aan sportieve en culturele activiteiten en krijg je korting bij o.a. musea, bioscopen en toeristische attracties. Op iedere U-pas staat een persoonlijk tegoed dat je kunt besteden aan allerlei activiteiten, het U-pasjaar loopt van 1 juli tot en met 30 juni van het jaar daarop. Met een U-pas krijg je korting op jouw startbewijs voor Rondje Stadseiland, het overige bedrag kan je betalen van jouw U-pas tegoed. Stuur een mail met jouw gegevens en aan welke activiteit jij wil deelnemen naar info@rondje-stadseiland.nl.

Bekijk hieronder het arrangement en schrijf je bij interesse in via de knop.