Wandeltocht

Op dit moment is het nog niet mogelijk om je in te schrijven voor de wandeltochten van Rondje Stadseiland 2022.

Rondje Stadseiland is een evenement voor iedereen. We beseffen maar al te goed dat skeeleren en hardlopen niet voor iedereen is weggelegd. Daarom hebben we ervoor gekozen om een wandeltocht in het programma op te nemen.

Wandelen is een gezonde, laagdrempelige manier van bewegen. In principe kan iedereen een route van 5 of 12 km wandelen zonder hiervoor te trainen. Daarnaast is het natuurlijk hartstikke gezellig om met zijn allen in een grote groep door de wijk te wandelen. Onderweg geniet je van de gezellige sfeer, hoor je muziek en krijg je wat lekkers te eten en te drinken.

U-pas

De U-pas is een gratis pas voor mensen met een laag inkomen in Utrecht, De Bilt, Houten, IJsselstein en Stichtse Vecht. Met de U-pas kan het hele gezin meedoen aan sportieve en culturele activiteiten en krijg je korting bij o.a. musea, bioscopen en toeristische attracties. Op iedere U-pas staat een persoonlijk tegoed dat je kunt besteden aan allerlei activiteiten, het U-pasjaar loopt van 1 juli tot en met 30 juni van het jaar daarop. Met een U-pas krijg je korting op jouw startbewijs voor Rondje Stadseiland, het overige bedrag kan je betalen van jouw U-pas tegoed. Stuur een mail met jouw gegevens en aan welke activiteit jij wil deelnemen naar info@rondje-stadseiland.nl.

Bekijk hieronder het arrangement en schrijf je bij interesse in via de knop.