Rondje Stadseiland

Rondje Stadseiland is een wandel-, hardloop- en skeelerevenement in Utrecht, op het stadseiland. Dit jaar wordt de 2e editie georganiseerd op zondag 11 september. Daag jezelf, je collega’s of je vrienden uit om mee te doen!

Skeeleren

Ben je een fanatieke skater of juist begonnen in de corona periode? Neem deel aan de skeelertoertocht van 10 of 20 km zodat je nu een doel hebt om voor te trainen.  Het gehele parcours is uiteraard verhard. Het is geen wedstrijd, maar een toertocht zonder tijdregistratie!

Schrijf je in

Schrijf je hier in voor de skeelertoertocht van 10 of 20 kilometer! 

INSCHRIJVEN

Bekijk het parcours

Benieuwd hoe het parcours loopt? Bekijk de routekaart via de knop hieronder.

PARCOURS

Niets missen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte rondom Rondje Stadseiland.

AANMELDEN

ONZE PARTNERS

Aangesloten bij U-pas
De U-pas is een gratis pas voor mensen met een laag inkomen in Utrecht, De Bilt, Houten, IJsselstein en Stichtse Vecht. Met de U-pas kan het hele gezin meedoen aan sportieve en culturele activiteiten en krijg je korting bij o.a. musea, bioscopen en toeristische attracties. Op iedere U-pas staat een persoonlijk tegoed dat je kunt besteden aan allerlei activiteiten, het U-pasjaar loopt van 1 juli tot en met 30 juni van het jaar daarop. Met een U-pas krijg je korting op jouw startbewijs voor Rondje Stadseiland, het overige bedrag kan je betalen van jouw U-pas tegoed. Stuur een mail met jouw gegevens en aan welke activiteit jij wil deelnemen naar info@rondje-stadseiland.nl.