Coronamaatregelen

We hopen uiteraard dat op zondag 5 september, de datum van Rondje Stadseiland, Corona zo goed als verleden tijd zal zijn en geen grote beperkingen meer op zal leveren. Mochten er toch nog beperkingen van kracht zijn dan zullen we diverse corona-protocollen hanteren. De details zullen we later bekend maken. We hanteren voor alle zekerheid wel starttijden en -vakken. Mocht het evenement überhaupt niet door kunnen gaan, dan verplaatsen we Rondje Stadseiland naar later in het jaar en wordt je inschrijving automatisch doorgeschoven naar de nieuwe datum.

Startvakken en -tijden

Om de 1,5 meter maatregelen zo goed mogelijk te kunnen waarmaken hanteren wij starttijden en -vakken waarbij je een tijdvak krijgt van 10 minuten om in te starten. Bij je inschrijving kun je een keuze maken uit deze tijdvakken. Vol = vol.

Maximum aantal deelnemers

Mede vanwege het coronavirus kiezen we ervoor om een maximum te stellen aan het aantal deelnemers per afstand. Deze is nu gesteld op 500 deelnemers voor de 10 mijlsafstand, 500 voor de 10 km en 500 voor de 5 km. De kidsrun biedt plaats aan 250 kinderen. De skate toertocht heeft plaats voor 500 skaters. Mocht de situatie hiertoe aanleiding geven dan behouden we ons het recht voor dit aantal te wijzigen.Dit betekent wel dat er nog maar een aantal startbewijzen beschikbaar zijn. Wees er snel bij, want VOL=VOL.