SCHRIJF JE IN

Op dit moment is het nog niet mogelijk om je in te schrijven voor de skeelertoertocht van Rondje Stadseiland 2022. Het is geen wedstrijd, dus we maken geen gebruik van tijdregistratie.

Bedrijventeams

Samen met je collega’s meedoen aan Rondje Stadseiland kan natuurlijk ook! Voor bedrijventeams hebben we een speciaal arrangement samengesteld. Het minimum aantal deelnemers voor dit arrangement is 4. Liever geen bedrijventeam-arrangement? Schrijf je dan voor het individuele arrangement in op deze pagina.

U-pas

De U-pas is een gratis pas voor mensen met een laag inkomen in Utrecht, De Bilt, Houten, IJsselstein en Stichtse Vecht. Met de U-pas kan het hele gezin meedoen aan sportieve en culturele activiteiten en krijg je korting bij o.a. musea, bioscopen en toeristische attracties. Op iedere U-pas staat een persoonlijk tegoed dat je kunt besteden aan allerlei activiteiten, het U-pasjaar loopt van 1 juli tot en met 30 juni van het jaar daarop. Met een U-pas krijg je korting op jouw startbewijs voor Rondje Stadseiland, het overige bedrag kan je betalen van jouw U-pas tegoed. Stuur een mail met jouw gegevens en aan welke activiteit jij wil deelnemen naar info@rondje-stadseiland.nl.

Gepersonaliseerd startnummer 

Wil jij een gepersonaliseerd startnummer? Schrijf je dan in vóór zondag 29 augustus 23.59 uur!