Vrijwilligers gezocht!

Rondje Stadseiland is een nieuw hardloop- en skeelerevenement in Utrecht, op het stadseiland. De start en finish zin op het Businesspark Kanaleneiland-Zuid. We hopen dat dit hardloop- en skeelerevenement leidt tot de totstandkoming van een permanent hardloop-, wandel- en skateparcours aan de randen van het Stadseiland.

Opbouw start- en finishlocatie

We beginnen met één team al een dag van tevoren met het opbouwen van de start- en finishlocatie. Met een ander team gaan we hier vroeg in de ochtend mee verder. Lijkt het je leuk om hierbij te helpen? Geef dan in je mail aan naar welke dag je voorkeur uitgaat.

Fotografie

Ben jij fotograaf van beroep of is fotografie een hobby van je? Dan weet jij als geen ander hoe je onze deelnemers en de sfeer kunt vastleggen.

Ontvangst van bedrijventeams/VIPS

Voor bedrijventeams en VIPS hebben we een speciale VIP-zone ingericht. Jij houdt toezicht op de in- en uitloop van de VIPS en deelt consumptiemuntjes en andere extra’s aan hen uit.

Tickets scannen

Iedere deelnemer moet bij binnenkomst zijn/haar ticket laten scannen. Het scannen gaat via een app die je kunt installeren op je smartphone.

Uitdelen van water

Misschien wel de leukste, maar ook belangrijkste taak van de dag! Onderweg hebben we een punt waar de deelnemers snel wat water kunnen pakken. Jij zorgt ervoor dat niemand hoeft te wachten op water zodat ze snel weer verder kunnen.

Uitpijlen van de route

Het uitpijlen van het parcours wordt vroeg in de ochtend gedaan. Bij voorkeur heb je ervaring met uitpijlen of heb je al vaker deelgenomen aan een hardloop- of wielerevenement waarbij de routes zijn uitgepijld. Het is namelijk een hele kunst om de pijlen goed zichtbaar en op de juiste manier en afstand van elkaar te bevestigen

Kom jij ons team versterken?

Stuur een mail naar info@rondje-stadseiland.nl